Återseenden och nya vänner på Trosas tjejkväll

TROSA Se bilder från den populära kvällen!

Agora_web

Vissa träffade nya vänner, som Siw Attersand och Kristin Christensen Bjernheim som visade sig ha en gemensam vän – Katarina Jurstedt. Båda har likadana hjärthalsband som Katarina har gjort.

I Butik Bohem var konstnären och designern Lisa W Bretiholtz på besök. Hennes konst tilltalar både unga och äldre och det var många som passade på att köpa ett signerat verk under kvällen.

Monica Holmqvist och dottern Belinda Holmqvist brukar gå på tjejkvällarna. – Det är alltid trevligt och spännande med tävlingarna i butikerna.

Hos Albins & Vera höjde man temperaturen med modevisning av klädmärket Kix design och smyckesmärket Culture Mix. Kicki J Eriksson på Trosaföretaget Kix design skapar unika klänningar, kjolar, hattar och andra sydda saker i återbrukade tyger och mönster från 40- till 70-tal, även blixtlås och knappar är i återbruk. Alla plagg tillverkas bara i ett enda exemplar och utförande.

Ulrica Erdman och Lena Yttring. – Vi brukar träffas på tjej­kvällarna, ja annars också förstås. Tjejkvällarna brukar vara jätte­bra och vädret spelar ingen roll – vi ser alltid fram emot att ses och avslutar kvällen med en god middag.

Temat för höstens tjejkväll var att handla lokalt och med hjärtat, men minst lika viktigt var att umgås och ha trevligt. Känslan den här kvällen var att det var fler än vanligt som återsåg vänner man inte träffat på länge och det var nästan lika många kramar som delades som under kramkalaset i våras.

Av | 2018-10-10T08:34:07+00:00 oktober 2018|Okategoriserade, Senaste nytt|

Om författaren:

Lämna en kommentar